Om Oss

Strand Stainless AB har förmodligen Sveriges bredaste sortiment på rostfria produkter inom kök och bad.

Strand förser framförallt den svenska marknaden med köksblandare, disklådor, duschar, handdukstorkar, stödhandtag och tillbehör i rostfritt stål.

Inget annat material på marknaden är så slitstarkt och hygieniskt som rostfritt stål, det finns heller inget annat material som ger samma livslängd på en produkt som rostfritt stål inom kök och bad.

Strand Stainless är ett eget varumärke där vi både designar våra produkter och förser dom med funktioner utöver det vanliga. Flera av våra funktioner vare sig dom är inbyggda eller kan köpas som tillbehör har mätbara resultat på att man sparar både pengar och energi för användaren, allt detta utan att påverka funktionen på produkten, som användare märker till och med en ökad prestanda.

Stainless Living…

…betyder att man kan välja att ha enbart rostfritt och skapa en helhet och linje i hela bostaden.

VÅR HISTORIA

Strand Stainless AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Västra Frölunda, Göteborg

I drygt 60 år har vi tillverkat och designat produkter inom möbel- och VVS-branschen med fokus på funktion, design, service och miljö. Våra blandare och disklådor är produkter som inte tillför vårt rena vatten någon förorening. Våra produkter skall vara rena invändigt och inte vara tillverkade av något material som kan fälla ut giftiga ämnen.

Därför är alla våra produkter i rostfritt stål – inget material är så hållbart, så hygieniskt, så miljövänligt och så enkelt att rengöra. Våra produkter är inte bara skapade med miljömedvetenhet utan erbjuder enkla, stilrena och tidlösa linjer. Former för både modernism och traditionalism.